r
Nosalty Logó

Pizza Babi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pizza Babi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 555 kcal
  • 12% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 2776 kcal
  • 12% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 221 kcal
  • 12% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    230 mg
  • Nátrium
    718 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    72 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 555 kcal
  • 12% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.9 g

Zsír

  • Összesen
    63.5 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    303 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6187.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    1036 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    1150 mg
  • Nátrium
    3588 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    359.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    412 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    390 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    937 micro
Összesen 2776 kcal
  • 12% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    493 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 221 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tejet langyosra melegítjük, elkeverjük benne a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt.
  2. Ha felfutott az élesztő, összedolgozzuk a liszttel, a tojással, a sóval és az olajjal. Jól kigyúrjuk,és 30 percig langyos helyen pihentetjük.
  3. Ez idő alatt felszeleteljük a sonkát, hagymát, paprikát (vagy bármilyen feltétet, amit elképzelünk rajta).
  4. A megkelt tésztát félujjnyi vastagra nyújtjuk,és olajozott, lisztezett tepsibe tesszük. (Ezt az adagot én kétfelé szoktam választani. Egy nagyobb részét nagy méretű tepsiben, kisebb részét pedig egy kerek pizzatepsiben sütöm ki.) Villával kicsit megszurkáljuk.
  5. A tésztát félig megsütjük, kivesszük, rátesszük a feltéteket,majd a sajtot, és még visszatesszük annyi időre, míg a sajt rá nem olvad.
  6. Kivesszük, és még melegen tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1827
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A család nagyon kedveli ezt a pizzát. Bármilyen feltéttel gazdagíthatjuk (bacon, virsli, bármilyen felvágott, paradicsom, gomba, babkonzerv, stb.), mindig telitalálat!

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...