r
Nosalty Logó

Pite vaníliás-pudingos túrókrémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pite vaníliás-pudingos túrókrémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1209 kcal
  • 9% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 6038 kcal
  • 9% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 323 kcal
  • 9% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1811.6 g
  • Cink
    261 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    203 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    656 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    165.5 g
  • Cukor
    77 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    120.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    73 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    25 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    120 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 1209 kcal
  • 9% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    158.8 g

Zsír

  • Összesen
    230.8 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1201 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9058 g
  • Cink
    1307 mg
  • Szelén
    240 mg
  • Kálcium
    1645 mg
  • Vas
    1013 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    3281 mg
  • Nátrium
    1272 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    44 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    827.3 g
  • Cukor
    385 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    602.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    483 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    363 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    930 mg
  • Retinol - A vitamin:
    474 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1238 micro
Összesen 6038 kcal
  • 9% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    486.2 g
  • Cink
    70 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    54 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    32 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 323 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat jól összedolgozzuk úgy, hogy nyújtható legyen. 2 részre osztjuk.
  2. Egyiket kinyújtva sütőpapíros tepsibe tesszük. Erre kerül a túrós töltelék.
  3. Az áttört túrót összedolgozzuk a tojások sárgájával, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a pudingporral, beletesszük a reszelt citromhéjat, a megmosott mazsolát (ízlés szerint), majd a végén óvatosan a tojások felvert habját.
  4. Jöhet a tészta másik fele, amivel letakarjuk a túrós masszát.
  5. Villával megszúrkodjuk, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  6. Miután kihűlt, porcukorral megszórva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 28048
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A süti alapja nagymamám almás pitéjének a tésztájából készült. Csak ugye most nem almásan, hanem ezzel a vaníliás pudingos túrókrémmel. Szerintem így is nagyon finom lett... kellemes vanília ízű.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...