r
Nosalty Logó

Piña colada cake pop

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Häxa
Piña colada cake pop
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütinyalókához

A bevonathoz

Összesen 325 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütinyalókához

A bevonathoz

Összesen 3236 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütinyalókához

A bevonathoz

Összesen 381 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    387.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 325 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.6 g

Zsír

  • Összesen
    180.6 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3872.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    1053 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    133 mg
  • Foszfor
    1348 mg
  • Nátrium
    1242 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    381.3 g
  • Cukor
    264 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    271 micro
Összesen 3236 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    454.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.8 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 381 kcal

Hozzávalók

A sütinyalókához

A bevonathoz

Elkészítés

A sütinyalókához

  1. A hozzávalókat a megadott sorrendben (a csokit ne!) összeborítgatva laza tésztává keverjük. A lime reszelt héja és leve is kell bele (én leginkább egy kanál vagy villa nyelével szoktam kinyerni belőle, hogy a kis rostjai is belekerüljenek).
  2. A sütinyalóka-forma mélyedéseit jól kivajazzuk (akkor is, ha szilikon, képes és beleragad), megtöltjük a tésztával, ráhelyezzük a másik felét - merthogy aki esetleg nem tudná - ez egy kétrészes kütyü. Kb. 200°-on kb fél óráig sütjük. Hagyjuk többé-kevésbé kihűlni, kiapplikáljuk a formából a golyókat (kis szerencsével és buzgó fohászok közepette ki is jönnek egészben).
  3. A csoki most jön képbe. Gőz fölött kevergetve olvasztjuk, a hurka/grillpálcikák egyik végét belemártjuk, és beledöfködjük a golyók kellős közepébe, kb. félútig. Nyilván egy golyó-egy pálcika... Hagyunk nekik időt, hogy összedermedjenek, erre akár a hűtőszekrényt igénybe véve rá is segíthetünk. Sőt, tegyük azt.
  4. A felnyársalt golyóbisokat pedig belemártjuk-forgatjuk az olvasztott csokoládéba, majd ismételten dermesztés következik, benn is feledhetjük őket a hűtőben fogyasztásig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5185
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hosszú ellenállás után végül csak elkapott engem is az érzés, hogy sütinyalókát kéne csinálni... Rendeltem hát hozzá szilikonformát, felszabdaltam néhány grillpálcikát, fogtam egy univerzálisan bevethető receptet, és nekiestem egyik este. Tapasztalat: SOHA ne egy fárasztó nap után, nyűgösen, időhiánnyal küszködve kezdjünk bele, mert úgy rossz móka. Viszont kipihenten és kellő lendülettel akár még szórakoztató is lehet, de főleg másnap végignézni, ahogy a kollégák (komoly, felnőtt emberek) csillogó szemmel rávetik magukat. Az pompás érzés :)

Hozzávalók

A sütinyalókához

A bevonathoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...