r
Nosalty Logó

Pikáns tésztasaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Pikáns tésztasaláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Az öntethez

A salátához

Összesen 461 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Az öntethez

A salátához

Összesen 1840 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Az öntethez

A salátához

Összesen 255 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    23 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    382 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    959 micro
Összesen 461 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    46.6 g

Zsír

  • Összesen
    92.1 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    394 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2329.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    564 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    849 mg
  • Nátrium
    495 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    208.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    118 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    740 micro
  • Kolin:
    278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    437 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1530 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3837 micro
Összesen 1840 kcal
  • 7% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    533 micro
Összesen 255 kcal

Hozzávalók

Az öntethez

A salátához

Elkészítés

Az öntethez

  1. Az konzerv kapribogyót vízbe áztatjuk.
  2. Megfőzzük a tésztát, hagyjuk kihűlni.
  3. Elkészítjük az öntetet a hozzávalókból, hozzáadjuk a tésztát, a kapribogyót és a felaprított ruccolát.
  4. Jól átkeverjük, szükség szerint ízesíthetjük még, pár órára hűtőbe tesszük.
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8147
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Amikor nem akar elfogyni a főtt tészta, lehet segíteni a maradékon ebben a formában. Persze sok más egyéb alapanyagot is lehet beletenni, kinek mi akad otthon a kamrában. 4 személyre szól az adag, így inkább előétel, ha köretnek szeretnénk pl.hús mellé, vegyük duplán 4 emberre.

Hozzávalók

Az öntethez

A salátához

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...