r
Nosalty Logó

Perui borsostál

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Perui borsostál
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 516 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2062 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 98 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    875.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    298.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    209 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    948 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 516 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    97.1 g

Zsír

  • Összesen
    156.6 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3502.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    421 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    199 mg
  • Foszfor
    1055 mg
  • Nátrium
    1739 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.6 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1192.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    763 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    837 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    327 mg
  • Retinol - A vitamin:
    405 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3790 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    750 micro
Összesen 2062 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    167.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 98 kcal

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, megsózzuk, borsozzuk, majd megpirítjuk egy kevés olajban.
  2. A hagymát felaprítjuk, a paprikákat felkockázzuk, majd hozzáadjuk a húshoz, és addig pirítjuk, míg a hagyma kicsit nem barnul meg. Hozzáadjuk a levest.
  3. A liszttel, tejszínnel és créme fraiche-sel habarást készítünk. Hozzáadjuk a húshoz, majd sózzuk, borsozzuk, a felszeletelt fokhagymát és a szószokat is beletesszük. Rövid ideig főni hagyjuk.
  4. Ezután beletesszük az egész borsot, és főzzük még egy kicsit. Ha kell, a végén utánaízesítünk.
  • Receptkönyvben: 211
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 15652
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 06.

Ajánló

Rizzsel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem kipróbálni más országok ízet, ezúttal Peru esett választásul. Finom és könnyű íz.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...