Párolt zöldséges sült tészta
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 6% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
838
kcal
- 6% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1674
kcal
- 6% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
106
kcal
- 6% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 36 g
Zsír
-
Összesen 20.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2644.7 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 100 mg
-
Kálcium 379 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 177 mg
-
Foszfor 607 mg
-
Nátrium 1364 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 130.2 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 442.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 434 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 229 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 352 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 538 micro
-
Kolin: 96 mg
-
Retinol - A vitamin: 40 micro
-
α-karotin 1341 micro
-
β-karotin 4065 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4470 micro
Összesen
838
kcal
- 6% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 72 g
Zsír
-
Összesen 41.3 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 66 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5289.4 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 200 mg
-
Kálcium 758 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 353 mg
-
Foszfor 1213 mg
-
Nátrium 2728 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 260.5 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 37 mg
VÍZ
-
Összesen 884.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 868 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 458 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 704 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1075 micro
-
Kolin: 192 mg
-
Retinol - A vitamin: 79 micro
-
α-karotin 2682 micro
-
β-karotin 8130 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 8940 micro
Összesen
1674
kcal
- 6% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 2.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 332.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 76 mg
-
Nátrium 171 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 55.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 55 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 68 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 168 micro
-
β-karotin 511 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 562 micro
Összesen
106
kcal
Hozzávalók
-
25 dkg spagetti tészta
-
0.3 közepes db káposzta
-
1 közepes db sárgarépa
-
3 ek szójaszósz
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek olívaolaj
-
1 ek szezámmag
Elkészítés
- A tésztát kettétörjük, és sós vízben megfőzzük, félretesszük.
- Jöhetnek a zöldségek, először a hagymát kis karikákra vágjuk, a brokkolit kisebb rózsákra szedjük, a káposztát vékony csíkokra vágjuk, ugyanígy a répát is és a virslit felkarikázzuk.
- A hagymát olívaolajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a répát és a káposztát, öntünk hozzá egy kis vizet, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt pároljuk. Mikor elkezd puhulni, hozzáadjuk a brokkolit és a borsót, a virslit, megfűszerezzük (én kínai fűszerkeveréket használtam), kóstolgatjuk, hogy elég sós-e, és puhára pároljuk.
- Mikor már puhára párolódtak, hozzáadjuk a tésztát a zöldségekhez, összemelegítjük, hozzáadjuk a szójaszószt.
- A végén megszórjuk szezámmaggal.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 38
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 7705
- Feltöltés dátuma: 2013. június 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Amit találtam a hűtőben, azt ütöttem össze, szerintem nagyon finom lett.