r
Nosalty Logó

Parmezános-mozzarellás csirkeleves

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Parmezános-mozzarellás csirkeleves
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 680 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1361 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 112 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.2 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2928.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    608 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    732 mg
  • Nátrium
    1406 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    228.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    178 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    366 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5167 micro
  • Lut-zea
    150 micro
Összesen 680 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108.4 g

Zsír

  • Összesen
    50.7 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5857.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    1215 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    1463 mg
  • Nátrium
    2812 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.5 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    457.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    356 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    322 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    295 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    733 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    10335 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 1361 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    472 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    833 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 112 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd kockákra vágjuk. A kétféle hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
  2. Egy edényben az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a húst, kb. 5 perc alatt körben megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a sűrített paradicsomot, további 1-2 percig dinszteljük.
  3. Felöntjük a paradicsommal és a levessel. Sóval, borssal és chilipehellyel ízesítjük. Felfőzzük, kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tésztát, és kb. 10-15 perc alatt készre főzzük.
  4. A parmezánt és a mozzarellát lereszeljük, keveset félreteszünk, a maradékot a leveshez keverjük, és felolvasztjuk a levesben.
  5. Hozzáadjuk a bazsalikomot is. A maradék sajttal megszórva tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 1469
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, gyors, finom és laktató leves.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...