r
Nosalty Logó

Panzerotti sütőben

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Panzerotti sütőben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez ízlés szerint

Összesen 483 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez ízlés szerint

Összesen 1929 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez ízlés szerint

Összesen 206 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2009 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    348 mg
  • Nátrium
    1386 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    118.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    191 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4117 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 483 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.2 g

Zsír

  • Összesen
    84.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8036.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    193 mg
  • Kálcium
    606 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    1392 mg
  • Nátrium
    5545 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    204.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    765 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    16468 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 1929 kcal
  • 10% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    850.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    587 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1743 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez ízlés szerint

Elkészítés

A tésztához

  1. A meleg vízzel elkeverjük a mézet és az élesztőt, 6-7 perc alatt letakarva felfuttatjuk.
  2. Az élesztős vizet összedagasztjuk a többi alapanyaggal, megkelesztjük egy óra alatt.
  3. A megkelt tésztát lisztezett deszkán átgyúrjuk, kinyújtjuk 0,5 cm vékonyságúra, derelyeszaggatóval (13 cm átmérőjű) kerek lapokat szaggatunk belőle, majd a tésztát a formára terítve egyik felébe tetszőleges tölteléket teszünk, ráhajtjuk a tészta másik felét, és a szaggató segítségével összenyomjuk az oldalát.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megkenjük a tetejét olajjal.
  5. 230 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen gőzben (alulra egy vízzel félig telt tepsit teszünk) 10 perc alatt megsütjük őket.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 39x33
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 12207
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Panzerotti sütőben
Évi néni 1830 recept

Ezt a "mini pizzát" olajban szokták kisütni, de gondoltam, így kis olajat megspórolok a szervezetemtől.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez ízlés szerint

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...