r
Nosalty Logó

Őszibarackos szívtorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Őszibarackos szívtorta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 1385 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 5531 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A díszítéshez

Összesen 194 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.6 g

Zsír

  • Összesen
    60.6 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    632 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1978.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    590 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    664 mg
  • Nátrium
    629 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    174.1 g
  • Cukor
    113 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    620 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    415 mg
  • Retinol - A vitamin:
    586 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    376 micro
  • β-crypt
    86 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    704 micro
Összesen 1385 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.4 g

Zsír

  • Összesen
    242.5 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    2529 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7915.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    217 mg
  • Kálcium
    2360 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    2657 mg
  • Nátrium
    2514 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    696.4 g
  • Cukor
    452 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    922.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2481 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    506 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    1661 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2345 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1504 micro
  • β-crypt
    345 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2818 micro
Összesen 5531 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    83 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 194 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótát elkészítjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a cukorral habosra keverjük, a fehérjét kemény habbá. A sárgához hozzáadjuk a sütőporos lisztet, majd alaposan kikeverjük, és lassan beleforgatjuk a habot. A tésztát kettéosztjuk, az egyikbe kék, a másikba piros festéket teszünk.
  2. Egy szív alakú formát kivajazunk, kilisztezünk, majd a kék massza felét beleöntjük, utána a pirosat, és villával elhúzzuk, majd 180 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük (tűpróba). Ha kész, akkor a tészta másik felét is ugyanígy sütjük.
  3. A kapott lapokat, -ha kihűltek-, akkor kettévágjuk.
  4. Elkészítjük a krémet. A pudingokat elkészítjük, de úgy, hogy a tejhez hozzáadjuk a konzerv levét. Majd a még forró pudingba belekeverjük a vajat és a felvert tojást.
  5. A tejszínt felverjük, és az is belemegy, ha már kihűlt a puding.
  6. Az őszibarackokat apró darabokra vágjuk.
  7. Elkezdjük tölteni a lapokat, és minden lap aljára barackot teszünk. Ha kész, akkor mehet a hűtőbe, hogy megdermedjen.
  8. A cukormázat is elkészítjük. Amikor kinyújtottuk, akkor szív alakú szaggatóval formákat szaggatunk ki, és az összeállt tortát ezzel befedjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2129
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 22.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Testvéremék évfordulójára készült, volt is meglepetés és meglepődés!:))

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...