Cukormáz
Leírás
A cukormáz házilag előállított folyékony cukorszirup. Hígabb, mint a cukorfondant vagy a cukormassza, és az előbbiekkel ellentétben főzéssel, a cukor olvasztásával készül, általában tojásfehérje felhasználásával. Por állagú változata kapható a boltokban is. Muffinok, mignonok, torták díszítésére kiválóan alkalmas, kihűlve keményre dermed.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Cukormáz
fehérjetartalom
6 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
79 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
130 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
6 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
130 mg
szénhidrát
cukor
79 g
vitaminok