r
Nosalty Logó

Nutellás tortakoszorú

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
pötyi64
Nutellás tortakoszorú
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 1308 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5226 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 299 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.7 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    271 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1476 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    385 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    532 mg
  • Nátrium
    458 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.1 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    95.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    59 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    596 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    382 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    372 micro
Összesen 1308 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.9 g

Zsír

  • Összesen
    334.8 g
  • Telített zsírsav
    122 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    111 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    81 g
  • Koleszterin
    1084 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5903.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    1540 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    2129 mg
  • Nátrium
    1833 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    460.4 g
  • Cukor
    249 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    381.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2513 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    236 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    205 micro
  • Kolin:
    924 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2385 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1530 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1489 micro
Összesen 5226 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    336.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 299 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. Előkészítés:
  2. 6 tojásból piskótatésztát keverünk, amibe belekeverjük a sütőport és a dejót. Kuglófformába sütjük.
  3. A csokipudinghoz adjuk a cukrot, és a tejjel sűrű masszát főzünk.
  4. Kihűlés után hozzákeverjük a Nutellát és a rumot, végül habosra keverjük a margarinnal.
  5. A babapiskótákat beleforgatjuk a rumos kávéba, vigyázva, hogy ne ázzanak szét, ezt csak akkor használjuk fel, amikor összeállítjuk a tortát.
  6. A tejszínhabot jól felverjük.
  7. Összeállítás:
  8. A tortát félbevágjuk, megkenjük a Nutellás krémmel, ferdén rátesszük a babapiskótákat, a hézagokat kitöltjük a krémmel, majd erre kenjük a tejszínhabot.
  9. Rátesszük a fölső karikát, és a tetejét és oldalát is körbekenjük a maradék krémmel.
  10. Ízlés szerint díszíthetjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 23548
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 06.

Ajánló

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a tortákat, finom lett.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
pötyi64 57 recept

Tortám emeletesnek indult, csak kis hiba csúszott a dologba, ugyanis nem sült át a közepe. Kidobni nem akartam, így tehát mentettem, amit lehet. Fogtam a fánkszaggatómat, és kiszúrtam a tésztám közepét. Innen már nem kell részleteznem, az eredmény a képen látható.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...