r
Nosalty Logó

Nektarinos-szedres joghurtos sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Nektarinos-szedres joghurtos sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 562 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4496 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 241 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    676 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    286 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.1 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    116.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    59 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 562 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    70.1 g

Zsír

  • Összesen
    246.5 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    84 g
  • Koleszterin
    923 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5408.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    166 mg
  • Kálcium
    1348 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    202 mg
  • Foszfor
    2288 mg
  • Nátrium
    1381 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    520.4 g
  • Cukor
    303 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    931 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    528 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    95 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    202 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    807 mg
  • Retinol - A vitamin:
    434 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    876 micro
  • β-crypt
    469 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2031 micro
Összesen 4496 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    289.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 241 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, tovább verjük.
  2. Ezután hozzákeverjük az olajat, a joghurtot, a citrom levét, jól összekeverjük. Végezetül a sütőporral elkevert lisztet egy fakanállal beleforgatjuk. 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a massza 2/3 részét beleöntjük egyenletesen elsimítjuk.
  3. A maradékhoz hozzákeverjük a kakaóport.
  4. A sárga masszára csurgatjuk, majd a kisebb darabokra vágott nektarinnal és szeder szemekkel megszórjuk.
  5. 180 fokra melegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Tűpróba.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 40 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 4179
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Többször készítem az alapanyagokból, gyümölcsök változtatásával. Finom, könnyű, gyorsan elkészíthető kevert sütemény.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...