r
Nosalty Logó

Narancsos-csokoládés krémtorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Narancsos-csokoládés krémtorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A piskótához

A csokoládés krémhez

A narancsos krémhez

Összesen 361 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A piskótához

A csokoládés krémhez

A narancsos krémhez

Összesen 4326 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A piskótához

A csokoládés krémhez

A narancsos krémhez

Összesen 232 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    434.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.3 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 361 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.6 g

Zsír

  • Összesen
    225.3 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1922 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5217.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    1338 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    2065 mg
  • Nátrium
    1299 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    483.4 g
  • Cukor
    231 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    752.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1854 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    410 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    307 micro
  • Kolin:
    1245 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1809 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    423 micro
  • β-crypt
    259 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2260 micro
Összesen 4326 kcal
  • 6% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    103 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A csokoládés krémhez

A narancsos krémhez

Elkészítés

A piskótához

  1. A tojássárgáját elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és az olajjal. Belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
  2. A fehérjét habbá verjük.
  3. A két masszát összevegyítjük.
  4. Kikent, kilisztezett tortaformába öntjük. Először 180 fokon 20 percig sütjük, majd 160 fokon további15-20 percig. Ha kihűlt, 3 lapba vágjuk.
  5. A csokoládét a tejszínnel és a porcukorral addig melegítjük, amíg a csoki el nem olvad. Félretesszük hűlni.
  6. A narancsos krémhez a pudingport és a narancshéjat simára keverjük a folyékony hozzávalókkal, és robotgéppel kihabosítjuk.
  7. Az alsó lapot megkenjük a csokis, majd a narancsos krémmel, és ugyanígy a másik lapot is. A narancsos krémből hagyjunk ki annyit, amennyivel megkenjük a tortát kívülről. Ízlés szerint díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 13359
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szülinapi torta volt a páromnak.

Hozzávalók

A piskótához

A csokoládés krémhez

A narancsos krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...