r
Nosalty Logó

Mindent bele ragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Daróczi Andi
Mindent bele ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 492 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2455 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1027.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    609 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    324.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    339 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    389 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    1030 micro
  • β-karotin
    3408 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    515 micro
  • Lut-zea
    1415 micro
Összesen 492 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    194.6 g

Zsír

  • Összesen
    49.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5139.4 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    605 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    800 mg
  • Foszfor
    3044 mg
  • Nátrium
    506 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    320.9 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    87 mg

VÍZ

  • Összesen
    1621.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1693 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    452 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    343 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1945 micro
  • Kolin:
    672 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    5149 micro
  • β-karotin
    17038 micro
  • β-crypt
    930 micro
  • Likopin
    2574 micro
  • Lut-zea
    7073 micro
Összesen 2455 kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    218 micro
  • β-karotin
    720 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    109 micro
  • Lut-zea
    299 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répákat, gombákat, kaliforniai paprikát megmossuk, majd utána ízlés szerint aprítjuk őket, egy tálba tesszük, így előkészítve a felhasználásra, megelőzve a főzés közbeni kapkodást.
  2. Olívaolajon picit megdinszteljük az újhagymát, majd rádobjuk az apróra kockázott paradicsomot, sárga paprikát.
  3. Miután levet eresztett, a lábosba tesszük a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával.
  4. Félpuha állapotában adjuk hozzá a már előkészített répát, gombát, kaliforniai paprikát, és felöntjük vízzel, majd a többi fűszert is hozzáadjuk, lefedve pároljuk.
  5. Végül belekerül a babkonzerv a levével együtt és a borsó is, ezek hamar megpuhulnak, addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik, de azért még marad leve. Házi zsemlével kínáljuk.
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3905
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Daróczi Andi 3 recept

Chilis babra vágytam, ez a remek étel lett belőle. Ilyen ez az alkotói szabadság! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...