r
Nosalty Logó

Mascarponekrémes Barbi torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsuzsamama56
Mascarponekrémes Barbi torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 2067 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 8262 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 334 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    117.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    585.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    164 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.6 g
  • Cukor
    168 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    596 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    368 micro
Összesen 2067 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.5 g

Zsír

  • Összesen
    468.4 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    1080 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2341.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    761 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    655 mg
  • Nátrium
    747 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    862.3 g
  • Cukor
    672 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2512 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    890 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2385 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1525 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1470 micro
Összesen 8262 kcal
  • 7% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    94.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.9 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 334 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. A 6 tojásból és hozzávalóiból megsütjük a piskótát tepsiben, köralakban. Erre a célra használhatunk egy kerek jénai tálat, ami mély és ki lehet bélelni úgy, hogy kerek legyen, mint a baba ruhája. Négy lapot vágunk, és ízlés szerinti vastagságúra szeljük.
  2. Folpack fóliával béleljük ki a formát, és belehelyezzük az első lapot, a krémet, megint piskóta, krém, megint piskóta, és krém, végül piskótával fedjük be.
  3. A krém a következő: A puha margarint a cukorral habosra keverjük, és a pudingot, amit előtte 5 dl tejben megfőzünk és kihűtünk, hozzákeverünk, és végül a mascarponét is.
  4. Betakarjuk a folpackkal, és behűtjük 1 éjszakára.
  5. Másnap kiborítjuk a formából, és a színes marcipánból elkészítjük a ruhát. A babát középre beillesztjük, és mindenkinek a fantáziájára van hagyatkozva.
  6. Cukorkával díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2893
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mascarponekrémes Barbi torta
Zsuzsamama56 322 recept

Barbikám szülinapjára készítettem, ő az én nagyobbik unokám. Nagyon tetszett neki, és finom is lett.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...