r
Nosalty Logó

Kráter szelet 7. - meggyes-csokis

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kráter szelet 7. - meggyes-csokis
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Összesen 557 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Összesen 4461 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Összesen 202 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    20.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    583.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    185 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    205 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.4 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    94.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    439 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    207 micro
Összesen 557 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    82.7 g

Zsír

  • Összesen
    161.9 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    1018 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4668.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    1476 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1643 mg
  • Nátrium
    1157 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    675.1 g
  • Cukor
    416 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    755.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    923 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    231 micro
  • Kolin:
    804 mg
  • Retinol - A vitamin:
    629 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3515 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1657 micro
Összesen 4461 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    209.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.3 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 202 kcal

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Elkészítés

A pudinghoz

  1. A hozzávalókból a szokásos módon pudingot készítünk, és teljesen kihűtjük.
  2. A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük a sóval, majd hozzátesszük a cukrot, amivel még tovább verjük. Ezután belekeverjük a tojássárgákat és az olajat, majd beledolgozzuk a sütőporral elvegyített lisztet is.
  3. A masszát egy kikent, kilisztezett tepsibe simítjuk, és lecsepegtetett meggyet, illetve a pudingból halmokat teszünk bele (sütéskor a meggy és a puding le fog süllyedni). Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.
  4. A mázhoz összekeverjük a hozzávalókat, és a sütőből kivett forró tésztára kenjük.
  5. A sütit teljesen kihűtjük, hűtőbe tesszük, és dermedés után szeleteljük.. Tálaláskor vékonyan szórhatunk a tetejére keserű kakaóport vagy fahéjat.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x34
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 220
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 37
  • Össznézettség: 27653
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 08.

Ajánló

Szórhatunk bele barackot, cseresznyét, stb...

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kráter süti fordított változata, sárga tésztával, csokipudinggal és meggyel turbózva.

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...