r
Nosalty Logó

Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gréti
Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A csirkecombhoz

A rizottóhoz

Összesen 839 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A csirkecombhoz

A rizottóhoz

Összesen 3355 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A csirkecombhoz

A rizottóhoz

Összesen 95 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    38.6 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2388.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    365 mg
  • Nátrium
    1775 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    376 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    344 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1969 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1233 micro
Összesen 839 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    154.5 g

Zsír

  • Összesen
    233 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    795 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9555.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    211 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    328 mg
  • Foszfor
    1460 mg
  • Nátrium
    7098 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    793.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1503 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    223 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1376 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    724 micro
  • Kolin:
    326 mg
  • Retinol - A vitamin:
    846 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    7876 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4934 micro
Összesen 3355 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    271.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 95 kcal

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A rizottóhoz

Elkészítés

A csirkecombhoz

  1. A kolbászt egészen apróra vágjuk, összekeverjük a darált csirkecombbal és a finomra vágott snidlinggel. Ízesítjük sóval és kevés fekete borssal.
  2. A csirkecombokat besózzuk. Négy részre osztjuk a tölteléket, és mindegyik csirkecomb közepére teszünk egy adagot belőle. Szorosan feltekerjük, és kevés olajjal megkent alufóliába csomagoljuk.
  3. Ezután a tekercseket tepsibe tesszük, és kevés vizet öntünk alá. 180 fokos sütőben nagyjából 1 óra alatt megpároljuk őket.
  4. Ha elkészültek, a fóliából kicsomagoljuk, és forró serpenyőben, kevés olajon körbepirítjuk a tekercseket. Tálaláskor középen, átlósan félbevágjuk őket, így tesszük a tarhonya rizottó tetejére.

A rizottóhoz

  1. A tarhonyát bő forrásban lévő alaplében megfőzzük és leszűrjük.
  2. Tálalásnál kevés alaplében felmelegítjük, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet és a felkarikázott újhagymát.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott hideg vajat, és addig keverjük, míg fel nem olvad. Erős paprikával díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 99
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 5265
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 24.

Ajánló

Bármilyen más fűszerrel és töltelékkel elkészíthetjük ezt a csirketekercset.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Péntektől Bereznay Tamással indul A konyha ördöge magyar adaptációja. Igazi érzelmek, szakácsmesteri valóságshow a TV2 csatornáján. A műsor sajtótájékoztatóján Tamás vezetésével, újságírótársaimmal ezt a finomságot késztettük el.

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A rizottóhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...