Zöldség alaplé

Zöldség alaplé

Leírás

Zöldségekből hús nélkül, fűszerekkel főzött leves, amit leszűrnek s alapléként használnak. Az alaplé víz helyett használható főzéshez, levesek, főzelékek készítéséhez. A zöldség alaplé általában tartalmaz sárgarépát, fehérrépát, zellert, de bármilyen zöldségből elkészíthető. Lehet benne spenótlevél, paradicsom, paprika, sóskalevél, karlábé stb.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Zöldség alaplé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm zöldség alaplé?

Top ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...