r
Nosalty Logó

Kinder Bueno szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kinder Bueno szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Összesen 701 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Összesen 5611 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Összesen 271 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.6 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    612.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    180 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.4 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    132 micro
Összesen 701 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101 g

Zsír

  • Összesen
    244.9 g
  • Telített zsírsav
    140 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    961 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4899.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    1437 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    497 mg
  • Foszfor
    1387 mg
  • Nátrium
    1423 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    738.8 g
  • Cukor
    468 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    294.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    876 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    643 mg
  • Retinol - A vitamin:
    860 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    180 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1059 micro
Összesen 5611 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 271 kcal

Hozzávalók

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Elkészítés

A piskótalaphoz:

  1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra, és egy gáztepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  2. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját felverjük a cukor felével fehéredésig. A fehérjét szintén kemény habbá verjük a cukor másik felével.
  3. Hozzáforgatjuk az átszitált lisztet, sütőport, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot is.
  4. Egy kenőkéssel oszlassuk el egyenletesen a tepsin, majd süssük 15 percig, vagy ameddig aranybarna nem lesz. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni, és vágjuk félbe.

A krémhez:

  1. A pudingot főzzük meg a tasak utasításai szerint 400 ml tejjel és 100 g cukorral. Takarjuk le fóliával úgy, hogy hozzáérjen a pudinghoz, így nem lesz majd darabos. Ezt hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
  2. A habtejszínt verjük fel a porcukorral és a habfixálóval, majd forgassuk össze a kihűlt pudinggal.

Az összeállításhoz:

  1. Vegyük a piskótalap felét, kenjük meg a nutellával vékonyan, szórjuk meg a mogyoróval. Áztassuk a kekszeket egy pillanatra tejbe, majd a mogyorós rétegre tegyük rá egyenletesen. Erre jön a vaníliakrém, majd a következő piskóta. Ezt ismételjük meg még egyszer, annyi a különbség, hogy a vaníliakrémre már nem kerül piskóta. Tegyük fagyasztóba 1 órára, hogy megdermedjen.
  2. Amikor már megdermedt, olvasszuk fel a két fajta csokit, az étcsokival gyors mozdulatokkal húzzuk át a süti tetejét, majd gyorsan szórjunk rá mogyorót. Ezután csíkozzuk még be a fehér csokival is, hagyjuk megdermedni, és már készen is van!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 573
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 107
  • Össznézettség: 113637
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kedvenc csokim inspirálta ezt a sütit, és az egész családnak ízlett. :)

Hozzávalók

A piskótalaphoz:

A krémhez:

Az összeállításhoz:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...