r
Nosalty Logó

Kínai csípős csirkeszárnyak

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Kínai csípős csirkeszárnyak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 515 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 1543 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 152 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    184 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1770.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    228 mg
  • Nátrium
    1440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2412 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 515 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.3 g

Zsír

  • Összesen
    93.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    551 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5310.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    684 mg
  • Nátrium
    4321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.3 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    430 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    429 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 1543 kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    521.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    424 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    711 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 152 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A pác összetevőit egy nagyobb tálban összekeverjük, a csirkeszárnyakat belefektetjük. Letakarva a hűtőben pácoljuk 3-4 órát.
  2. A csirkeszárnyakat tepsibe tesszük, ráöntjük a pácot, fóliával letakarva 180 C-on fél órát pároljuk, aztán kitakarjuk, és még negyed órát pirítjuk.
  3. Köretnek mexikói zöldségekkel párolt barna rizst kínáltam.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x25
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 93
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9823
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kínai csípős csirkeszárnyak
Évi néni 1830 recept

Nem munkaigényes étel. Ha nincs időnk, már előző este is bepácolhatjuk a húst, másnap csak sütőbe kell dugni.

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...