r
Nosalty Logó

Kelesztés nélküli bejgli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SKAndi
Kelesztés nélküli bejgli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához:

A diós töltelékhez:

A mákos töltelékhez:

Tetejére:

Összesen 572 kcal
  • 10% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához:

A diós töltelékhez:

A mákos töltelékhez:

Tetejére:

Összesen 6835 kcal
  • 10% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához:

A diós töltelékhez:

A mákos töltelékhez:

Tetejére:

Összesen 332 kcal
  • 10% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    27 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    885.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    324 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.8 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 572 kcal
  • 10% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    150.1 g

Zsír

  • Összesen
    324.4 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    186 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10630.4 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    241 mg
  • Kálcium
    4281 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    1150 mg
  • Foszfor
    3893 mg
  • Nátrium
    968 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    862 g
  • Cukor
    400 mg
  • Élelmi rost
    69 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    849 micro
  • Kolin:
    445 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    595 micro
Összesen 6835 kcal
  • 10% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    516.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 332 kcal

Hozzávalók

A tésztához:

A diós töltelékhez:

A mákos töltelékhez:

Tetejére:

Elkészítés

A tésztához:

  1. A langyos tejben elkeverjük a porcukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni. Ha az élesztő felhabosodott, a többi hozzávalóval mixerrel összedolgozzuk.
  2. A cipót 4 felé osztjuk. Kisodorjuk négyzet alakúra, kb. 35 x 35 cm-re.
  3. Megkenjük a töltelékkel a tésztát. Feltekerjük, majd belehelyezzük a tepsibe.
  4. Tetejét tojással megkenjük és villával megszurkáljuk.
  5. A többi cipóval is így járunk el. Egymás mellé fektetjük őket a tepsiben helyet hagyva közöttük, mert sütés közben összenőnek.
  6. Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük a bejgliket.

A diós töltelékhez:

  1. A diót ledaráljuk. A töltelékhez valókat összekeverjük, összemelegítjük. Megvárjuk, amíg kihűl.
  2. Elfelezzük a tölteléket.

A mákos töltelékhez:

  1. A mákot ledaráljuk. A töltelékhez valókat összekeverjük, összemelegítjük. Megvárjuk, amíg kihűl.
  2. Elfelezzük a tölteléket.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 5621
  • Feltöltés dátuma: 2018. december 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan elkészül, mert az élesztőn kívül sütőport is tartalmaz, így keleszteni sem kell.

Hozzávalók

A tésztához:

A diós töltelékhez:

A mákos töltelékhez:

Tetejére:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...