r
Nosalty Logó

Kávés-csokikrémes torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Kávés-csokikrémes torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 1643 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 4926 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 327 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    21.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.7 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    838 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    297 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    201.8 g
  • Cukor
    136 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    118.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    359 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    340 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    230 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 1643 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    65 g

Zsír

  • Összesen
    251.2 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    104 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    62 g
  • Koleszterin
    679 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2513.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    647 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    328 mg
  • Foszfor
    890 mg
  • Nátrium
    480 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    605.4 g
  • Cukor
    409 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    355.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1078 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    48 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    131 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    566 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1019 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    689 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    731 micro
Összesen 4926 kcal
  • 5% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    166.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 327 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Piskóta

  1. A tésztához az első 4 anyagot jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral, szódabikarbónával elkevert lisztet. Jól eldolgozzuk. Végül a 3 tojás habbá vert fehérjét is óvatosan beleforgatjuk.
  2. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük. Előmelegített sütőbe tesszük. Először kissé magasabb hőfokon (220 fok) sütjük, majd 10 perc után 190 fokra mérsékeljük a hőt. Tűpróbáig sütjük.
  3. 3 lapba vágjuk a tésztát, és megkenjük a krémmel. Gőz fölött kevés olajjal felolvasztjuk a tortabevonót, és a torta külsejére kenjük úgy, hogy hagyjuk lefolyni. Amíg folyékony, a fehér bevonót is felolvasztjuk, és a csokoládé tetejére csurgatjuk kör alakban. Fogpiszkálóval széthúzzuk.
  4. Dermedés után vizes késsel vágjuk fel és tálaljuk. Jó étvágyat!

Krém

  1. A tejben csomómentesre keverjük a lisztet, besűrítjük mérsékelt lángon, hozzáreszeljük a tejcsokoládét, beleszórjuk a vaníliás cukrot. A kihűlt kávéval is alaposan elkeverjük.
  2. A margarint a porcukorral kikeverjük, és a kávés masszával vegyítjük. Ha van, kézi turmixszal simább krémet kapunk!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 18
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8591
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 02.

Ajánló

Én 18 cm átmérőjű torta formában sütöttem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, gyorsan elkészíthető desszert a hétköznapokra és az ünnepekre egyaránt, melyet a krémjében érződő kávé tesz igazán finommá...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...