Tortabevonó

Tortabevonó

Leírás

A torták bevonásának számos módozata ismert. A legegyszerűbb mégis a kész tortabevonó használata, mely mikrohullámú sütőben is felolvasztható és közvetlenül a süteményre önthető. Hazánkban a legismertebb a "Katica". Öntetek készítéséhez, sütemények díszítéséhez, torták bevonásához, valamint a csokiszökőkutak fontos "kellékeként" is használják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Tortabevonó

fehérjetartalom

4.88 g

zsírtartalom

8029.151 g

szénhidráttartalom

61.17 g

víztartalom

0.97 g

gramm tortabevonó?

Top ásványi anyagok

Foszfor

206 mg

Magnézium

146 mg

Kalcium

56 mg

Nátrium

24 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.042 g

Niacin - B3 vitamin

0.725 mg

E vitamin

0.54 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.297 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

4.88 g

Zsír

telített zsírsav

18.519 g

egyszeresen telített zsírsav

9.54 g

többszörösen telített zsírsav

1.092 g

koleszterin

8 g

ásványi anyagok

Kalcium

56 mg

Vas

8.02 mg

Magnézium

146 mg

Foszfor

206 mg

Nátrium

24 mg

Cink

2.01 mg

Réz

1.028 mg

Mangán

1.419 mg

Szelén

3 µg

szénhidrát

rost

7 g

cukor

47.9 g

víz

0.97 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.025 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.05 mg

Niacin - B3 vitamin

0.725 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.297 mg

Alfa-karotin

7 µg

Béta-karotin

26 µg

Béta-kriptoxantin

1 µg

Lutein+zeaxantin

31 µg

E vitamin

0.54 mg

K vitamin

8.1 µg

B12 vitamin

0.23 µg

A vitamin

2 µg

B6 vitamin

0.042 g

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...