r
Nosalty Logó

Kávékrémes brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Malacka
Kávékrémes brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 845 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5061 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 348 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    66.7 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    405.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.7 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    229 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 845 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    77.9 g

Zsír

  • Összesen
    400.2 g
  • Telített zsírsav
    129 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    805 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2435.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    315 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    424 mg
  • Foszfor
    788 mg
  • Nátrium
    818 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    298.2 g
  • Cukor
    209 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    390.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1399 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    352 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1374 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    304 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    540 micro
Összesen 5061 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    167.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 348 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. Tészta: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
  2. A csokit az olajjal felolvasztjuk, és hagyjuk egy kicsit kihűlni.
  3. A cukrot a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a puha vajat. Alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, lisztet, szódabikarbónát. Végül belekeverjük az olvasztott csokit és a kávét.
  4. Sütőpapírral kibélelet tepsibe tesszük és 18-20 percig sütjük. Kihűtjük.
  5. Krém: A kávéba beletesszük a zselatint, elkeverjük, majd betesszük a mikróba kb. 1 percre. Langyosra hűtjük.
  6. A mascarponét a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt(a tejszínt nem kell felverni).
  7. Összekeverjük jó alapos modulatokkal a kávés zselatint a mascarponés krémmel.
  8. Összeállítás: A krémet a tészta tetejére simítjuk és megszórjuk kakaóporral, legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 107
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7994
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Malacka 28 recept

A recept eredetijét évekkel ezelőtt találtam a neten, sajnos már nem tudom, hogy hol. Anyukám kedvence ez a sütemény:) Finom, könnyű süti, és nagyon hamar elfogy:)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...