r
Nosalty Logó

Kantoni csirkemelltekercs

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Kantoni csirkemelltekercs
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 20% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A csirkemelltekercshez

A pácléhez

Összesen 683 kcal
  • 20% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A csirkemelltekercshez

A pácléhez

Összesen 2730 kcal
  • 20% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A csirkemelltekercshez

A pácléhez

Összesen 144 kcal
  • 20% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3400.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    729 mg
  • Nátrium
    2376 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 683 kcal
  • 20% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    322.9 g

Zsír

  • Összesen
    90.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1090 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13600.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    285 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    559 mg
  • Foszfor
    2915 mg
  • Nátrium
    9506 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    136.1 g
  • Cukor
    70 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1054 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    109 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    291 micro
  • Kolin:
    1285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    494 micro
Összesen 2730 kcal
  • 20% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    716.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    501 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 144 kcal

Hozzávalók

A csirkemelltekercshez

A pácléhez

Elkészítés

A csirkemelltekercshez

  1. A húst tenyérnyi szeletekre vágjuk, fólia között vékonyra verjük és pácba helyezzük legalább 1 órára.
  2. A húst lecsepegtetjük, tepsire rakjuk és minden szeletre teszünk egy-egy vékonyra szelt sonkaszeletet.
  3. Tölteléket készítünk: kevés olajon megpirítjuk a mandulát, hozzátesszük az áztatott gombát, mazsolát, a sonka zsíros széleit apróra vágva, hozzáadjuk a páclé felét és lepirítjuk.
  4. Hozzáadjuk a felvert tojást, elkeverjük, kihűtjük, s a csirkeszeltekre rakjuk, göngyöljük, megszúrjuk.
  5. Minden oldalát szép pirosra grillezzük.
  6. Mártást készíünk: a maradék pácléhez adunk 2 ek étolajat, 1 tk étkezési keményítőt és átforraljuk. A kész tekercseket kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, rizzsel, burgonyával, sőt fehér pékáruval, zöldséggel díszítve tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9671
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 09.

Ajánló

Száraz vagy félszáraz fehérbort kínálnék hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon ízletes kínai étel, melyet nem nagyon lehet abbahagyni. Mindenkinek ajánlom, aki szeret finomat enni.

Hozzávalók

A csirkemelltekercshez

A pácléhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...