Ízek kavalkádja süti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
renicsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 22% Zsír
A piskótához
-
0g só0 kcal
-
8 kcal
-
10g finomliszt36 kcal
-
20g tojássárgája64 kcal
-
40g tojásfehérje21 kcal
-
2g sütőpor1 kcal
-
10g cukor39 kcal
A krémhez
-
57 kcal
-
83g tej47 kcal
-
25g cukor97 kcal
-
19 kcal
-
42g gesztenyemassza75 kcal
-
5g mandulaaroma0 kcal
-
42g margarin299 kcal
A díszítéshez
-
17g fehér csokoládé90 kcal
Összesen
853
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 22% Zsír
A piskótához
-
0g só0 kcal
-
46 kcal
-
60g finomliszt218 kcal
-
120g tojássárgája386 kcal
-
240g tojásfehérje125 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
-
60g cukor232 kcal
A krémhez
-
343 kcal
-
500g tej280 kcal
-
150g cukor581 kcal
-
30g vaníliás cukor116 kcal
-
250g gesztenyemassza448 kcal
-
30g mandulaaroma0 kcal
-
250g margarin1793 kcal
A díszítéshez
-
100g fehér csokoládé539 kcal
Összesen
5113
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 22% Zsír
A piskótához
-
0g só0 kcal
-
2 kcal
-
3.1g finomliszt11 kcal
-
6.3g tojássárgája20 kcal
-
12.6g tojásfehérje7 kcal
-
0.6g sütőpor0 kcal
-
3.1g cukor12 kcal
A krémhez
-
4.7g vaníliás pudingpor18 kcal
-
26.2g tej15 kcal
-
7.8g cukor30 kcal
-
1.6g vaníliás cukor6 kcal
-
13.1g gesztenyemassza23 kcal
-
1.6g mandulaaroma0 kcal
-
13.1g margarin94 kcal
A díszítéshez
-
5.2g fehér csokoládé28 kcal
Összesen
266
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.6 g
Zsír
-
Összesen 47 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 221 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1012.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 312 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 351 mg
-
Nátrium 294 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 93.7 g
-
Cukor 54 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 55.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 419 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 176 mg
-
Retinol - A vitamin: 396 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 272 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 222 micro
Összesen
853
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 81.8 g
Zsír
-
Összesen 282 g
-
Telített zsírsav 76 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 121 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 67 g
-
Koleszterin 1323 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6076.9 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 147 mg
-
Kálcium 1871 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 172 mg
-
Foszfor 2106 mg
-
Nátrium 1764 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 561.9 g
-
Cukor 321 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 331.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2514 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 27 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 262 micro
-
K vitamin: 243 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 216 micro
-
Kolin: 1056 mg
-
Retinol - A vitamin: 2374 micro
-
α-karotin 46 micro
-
β-karotin 1631 micro
-
β-crypt 40 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1331 micro
Összesen
5113
kcal
- 7% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 26% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 14.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 317.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 98 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 110 mg
-
Nátrium 92 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.4 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 17.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 131 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 124 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 85 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 70 micro
Összesen
266
kcal
Hozzávalók
A piskótához
-
1 csipet só
-
2 ek cukrozatlan kakaópor
-
4 evőkanál finomliszt
-
6 db tojássárgája
-
6 db tojásfehérje
-
1 csomag sütőpor
-
6 ek cukor
A krémhez
-
2 csomag vaníliás pudingpor
-
0.5 l tej
-
15 dkg cukor
-
3 csomag vaníliás cukor
-
25 dkg gesztenyemassza
-
30 ml mandulaaroma
-
25 dkg margarin
A díszítéshez
-
10 dkg fehér csokoládé
Elkészítés
A piskótához
- Először elkészítjük a piskótát: felverjük a tojásfehérjét egy csipet sóval, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, cukrot, lisztet, sütőportés a kakaót. Megsütjük.
- A tejben kikeverjük a pudingot, megfőzzük, amikor levettük elkeverjük benne a cukrot és a mandulaaromát. Közben a vajjal elkeverjük a vaníliás cukrot és a gesztenyemasszát.
- Amikor a pudingos rész kihűlt, összekeverjük a 2 masszát, majd a piskótára kenjük.
- A fehér csokit összeaprítjuk, és a süti tetejére szórjuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 95
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 11600
- Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
renicsa
3 recept
Valamilyen gesztenyés sütit akartam sütni, de nem volt itthon tejszín. Volt helyette vaníliás puding, mandulaaroma, és fehér csoki, amelyek jól kiegészítettek egymást. Nagy sikere volt, mindenki más ízt érzett dominánsabbnak a sütiben. :)