r
Nosalty Logó

Hólabda egyszerűen

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
csapo.sandorne
Hólabda egyszerűen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 809 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 8085 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 325 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    44 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    805.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    195 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    324 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.4 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    230 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    206 micro
Összesen 809 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.3 g

Zsír

  • Összesen
    439.5 g
  • Telített zsírsav
    289 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1990 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8057.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    279 mg
  • Kálcium
    1948 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    627 mg
  • Foszfor
    3236 mg
  • Nátrium
    1903 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    944.4 g
  • Cukor
    628 mg
  • Élelmi rost
    59 mg

VÍZ

  • Összesen
    446.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2333 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    298 micro
  • Kolin:
    1265 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2297 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    434 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2060 micro
Összesen 8085 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.9 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 325 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Tészta

  1. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tojásokat a cukorral jó habosra keverjük, adjuk hozzá a meleg vizet, és azzal is jól keverjük el. A kakaóport, a sütőport, a lisztet keverjük el, majd forgassuk bele a tojásos-cukros keverékbe.
  2. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és öntsük bele a tésztát. A már forró sütőbe téve kb. 25 perc alatt süssük készre.

Krém

  1. A liszthez adjuk hozzá a cukrot, a tejet apránként hozzáadva keverjük csomómentesre, majd tegyük a tűzre, és főzzük sűrűre. Hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá a vajat, és habosítsuk ki az egészet.
  2. A kész és kihűlt piskótából egy pogácsaszaggatóval szúrjunk ki köröket, majd vágjuk 2 felé. Kenjük meg az alsó korongot a krémmel, és helyezzük rá a tetejét. Körbe az oldalát is kenjük be, majd forgassuk kókuszreszelékbe, ami így rá fog ragadni.

Tetejére

  1. A csokoládét az olajjal olvasszuk fel gőz felett, és a sütik tetejét vonjuk be vele.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 22
  • 7 napos nézettség: 187
  • Össznézettség: 8518
  • Feltöltés dátuma: 2022. december 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
csapo.sandorne 3 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...