r
Nosalty Logó

Házi party pizzák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
SweetSzenilla
Házi party pizzák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír

tészta+szósz

szósz

feltét

Összesen 649 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír

tészta+szósz

szósz

feltét

Összesen 5844 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír

tészta+szósz

szósz

feltét

Összesen 221 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.6 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1909 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    1248 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    325 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    9588 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 649 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    266.3 g

Zsír

  • Összesen
    305.8 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    652 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    17180.7 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    300 mg
  • Kálcium
    2421 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    432 mg
  • Foszfor
    2746 mg
  • Nátrium
    11232 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    493 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1257.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1461 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    110 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    542 micro
  • Kolin:
    430 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1209 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    2924 micro
  • β-crypt
    117 micro
  • Likopin
    86292 micro
  • Lut-zea
    838 micro
Összesen 5844 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    652.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    3279 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 221 kcal

Hozzávalók

tészta+szósz

szósz

feltét

Elkészítés

tészta+szósz

  1. A tészta hozzávalóit alaposan kidagasztjuk. Hagyjuk kelni másfél órát, majd még egyszer átgyúrjuk, hogy a felesleges levegő távozzon belőle. Két felé vesszük, majd egyenként tepsi méretűre kinyújtjuk. (Ha partyra készítjük, ennél a fázisnál fel is darabolhatjuk kisebb négyszögekre.)
  2. Előző nap a sűrített paradicsomba beletesszük az oregánót, kakukkfüvet és a rozmaringot, hogy összeérjenek az ízek. Tehetünk még bele cukrot, szerintem kell bele.
  3. A tepsibe rakott egyik tésztát megkenjük a zúzott fokhagymás tejföllel, megszórjuk a reszelt sajt felével. Erre kerül a felkockázott sonka fele, a hagyma fele, az olíva és a bacon. Fontos, hogy a sajt kerüljön alulra, mert így a feltétek is meg tudnak pirulni, és látszik is, hogy mi van rajta.
  4. A másik tésztát megkenjük tetszőleges mennyiségben a pizzaszósszal, erre is a sajt kerül előszőr. Majd a sonka, gomba, kukorica, a hagyma másik fele és a szalámi.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2616
  • Feltöltés dátuma: 2018. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Házi party pizzák
SweetSzenilla 57 recept

Készítettem már ezt vendégségbe is, amolyan "batyus bulira". Akkor 26 kisebb darabra osztottam a nyers tésztát, és úgy pakoltam rá egyenként a feltéteket. Nagy sikere volt. A tészta vékony és ropogós szélű. Ezt most egyben sütöttem. Hűtőben is el lehet tartani a tésztát, csak fontos, hogy a sütés előtt legalább 3 órával tegyük szobahőmérsékletre.

Hozzávalók

tészta+szósz

szósz

feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...