r
Nosalty Logó

Hamis lasagne

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hamis lasagne
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1227 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3680 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 259 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    68.9 g

Zsír

  • Összesen
    86.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    249 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2738 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    810 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    823 mg
  • Nátrium
    962 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    627 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    374 micro
  • α-karotin
    841 micro
  • β-karotin
    2593 micro
  • β-crypt
    83 micro
  • Likopin
    7671 micro
  • Lut-zea
    321 micro
Összesen 1227 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    206.8 g

Zsír

  • Összesen
    258.8 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    746 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8214.1 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    2431 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    2469 mg
  • Nátrium
    2887 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    697.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1882 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    164 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    446 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1121 micro
  • α-karotin
    2523 micro
  • β-karotin
    7779 micro
  • β-crypt
    248 micro
  • Likopin
    23012 micro
  • Lut-zea
    962 micro
Összesen 3680 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    577.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    547 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    1618 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 259 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lasagne szószt a szokásos módon elkészítjük. Tehát az apróra felkockázott hagymát forró olajon pirítsunk meg. Tegyük bele a húst, reszeljük rá a répát, sózás, borsozás, így pirítsuk tovább. Néhány perc után adjuk hozzá a többi fűszert, öntsük bele a paradicsomot, és főzzük össze.
  2. Előveszünk egy jénai tálat vagy egy kisebb tepsit, kikenjük margarinnal, kis zsemlemorzsával megszórjuk. Elkezdünk rétegezni, először a leveles tészta, rá a bolognai szósz, kis reszelt sajt.
  3. Addig rétegezzük, míg el nem fogynak a lapok, a tetejére is szósz és reszelt sajt kerül.
  4. Sütőben egy óra alatt szép pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 10225
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan, olcsón elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...