r
Nosalty Logó

Halsalátás melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Halsalátás melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

A szendvicshez ízlés szerint

Összesen 399 kcal
  • 19% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

A szendvicshez ízlés szerint

Összesen 1596 kcal
  • 19% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

A szendvicshez ízlés szerint

Összesen 190 kcal
  • 19% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    38.5 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1696.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    217 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    447 mg
  • Nátrium
    883 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    490 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 399 kcal
  • 19% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    153.9 g

Zsír

  • Összesen
    79.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    195 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6786.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    351 mg
  • Kálcium
    870 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    222 mg
  • Foszfor
    1789 mg
  • Nátrium
    3533 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    494.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    589 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    1097 micro
  • K vitamin:
    293 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    405 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1958 micro
  • β-crypt
    485 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    442 micro
Összesen 1596 kcal
  • 19% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    806 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    420 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    130 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    233 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

A salátához

A szendvicshez ízlés szerint

Elkészítés

A salátához

  1. A salátához a citromlevet keverjük el a sóval, borssal, majonézzel. Adjuk hozzá a leszűrt halat, hagymát, paprikát, kapribogyót, petrezselymet, és forgassuk össze. Ez így azonnal fogyasztható.
  2. Ha melegszendvicset készítünk belőle, szikkadt kenyeret használjunk, ha nincs, pirítsuk meg. Kenjük meg mustárral, halmozzunk rá a salátából, fedjük be egy szelet sajttal. Mikróban olvasszuk rá a sajtot.
  • Sütés ideje: 1 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 264
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9741
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 09.

Ajánló

Ha pirítós kenyeret használunk, fokhagymával is bedörzsölhetjük, akkor a mustárt ne kenjük rá.  Én csípős sajtot használtam, úgy még pikánsabb.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Erről a melegszendvicsről már annyit hallottam, kifúrta az oldalam a kíváncsiság. A szendvics boltban(!), amit készítettek valakinek, aki előttem állt sorban, nekem nem volt szimpatikus. Ez a változat több receptből összeválogatott alapanyagokból készült. Paradicsom szezon idején, a mustárt hagyjuk ki, és a sajt alá rakjunk egy szelet paradicsomot.

Hozzávalók

A salátához

A szendvicshez ízlés szerint

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...