r
Nosalty Logó

Gyümölcsös joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Pintea-Sándor Hanga
Gyümölcsös joghurttorta
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 238 kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 2851 kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 146 kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    354.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 238 kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.1 g

Zsír

  • Összesen
    151.8 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    610 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4255.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    1215 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    1545 mg
  • Nátrium
    1198 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    298.9 g
  • Cukor
    184 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    902.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    382 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    237 mg
  • D vitamin:
    128 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    541 mg
  • Retinol - A vitamin:
    354 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    234 micro
  • β-crypt
    233 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1136 micro
Összesen 2851 kcal
  • 6% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskóta elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk, a lisztet és a cukrot kimérjük.
  2. A tojások fehérjét a sóval habosra verjük. Hozzáadjuk kanalanként a cukrot, és kemény habbá verjük.
  3. A habhoz hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a lisztet beleöntjük (esetleg egyszerre beleszitáljuk), és lapáttal vagy kanállal beleforgatjuk.
  4. A masszát előkészített kerek formába öntjük, és megsütjük.
  5. A krémhez 1,5 dl vízben felfőzzük a zselatint.
  6. Amíg hűl, elkészítjük a krémet: a tejszínhabot az előírás szerint elkészítjük, hozzáadjuk a joghurtot, a porcukrot, és ha már langyos, a zselatin azt is.
  7. Ráöntjük a piskótára, és 15 percre betesszük a hűtőbe!
  8. Kivesszük, gyümölccsel feldíszítjük, az oldalát megszórjuk csokireszelékkel, és a hűtőbe tesszük 2-3 órára.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 18019
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyümölcsös joghurttorta
Pintea-Sándor Hanga 2 recept

Bibuka receptje volt a kiinduló pont. Életem első tortája, ami apósom névnapjára készült, mindenki odavolt érte, még az egyik volt cukrász ismerősünk is elismerte, hogy nagyon finom és ígényes díszítésű. Örültem a sikernek. :)

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...