r
Nosalty Logó

Gyümölcsös Fantás

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Gyümölcsös Fantás
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1347 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5375 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 199 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.6 g

Zsír

  • Összesen
    54.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2273.9 g
  • Cink
    327 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    453 mg
  • Vas
    253 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    757 mg
  • Nátrium
    369 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.9 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    352.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    93 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    233 micro
Összesen 1347 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    142.3 g

Zsír

  • Összesen
    218.3 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    643 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9095.8 g
  • Cink
    1306 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    1812 mg
  • Vas
    1011 mg
  • Magnézium
    213 mg
  • Foszfor
    3029 mg
  • Nátrium
    1474 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    43 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    715.5 g
  • Cukor
    353 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1410.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    580 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    60 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    512 mg
  • Retinol - A vitamin:
    444 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1442 micro
  • β-crypt
    372 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    934 micro
Összesen 5375 kcal
  • 6% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.2 g
  • Cink
    49 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    22 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 199 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A piskótához

  1. Először elkészítjük a piskótát: a vaníliás cukrot, a sütőport, a cukrot, és a tojást összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, az olajat és a tejet, majd ezt is összekeverjük, beleöntjük a kakaóport, és végül megint összekeverjük, majd megsütjük.
  2. Megcsináljuk a krémet: a túrót, a tejfölt és a vaníliás cukrot összeturmixoljuk krémesre, majd a tortadarát beleszórjuk, hogy szép színes legyen.
  3. Ha meghűlt a piskóta, akkor a barackot vékony szeletekre vágjuk, ráhelyezzük a piskótára, majd rátesszük a túrókrémet.
  4. Utána megcsináljuk az utolsó krémet: a pudingot megfőzzük, de nem tejben, hanem fantában, nem hagyjuk kihűlni, hogy ne dermedjen meg, és rátesszük a túrókrém tetejére.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5239
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 09.

Ajánló

Én nagyon szeretem ezt a sütit, de szerintem másnap jobb, mikor egy kicsit a piskóta megszívja magát a túróval!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Ez a mi ünnepi sütink!!!! Nincs karácsony, húsvét, születésnap, hogy ezt ne készíteném el, illetve ha valaki ismerősnek van születésnapja, még arra is készítek. Nagyon szeretjük, mert nem az a cukrászi "gejj" (elnézést, ha valakit ezzel megbántok) krémje van, hanem egy könnyed, lágy túrókrémet kap az ember, és másnap sokkal finomabb ez a süti, ha már állt egy napot a hűtőben!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...