r
Nosalty Logó

Göngyölt virsli

KisnéTimi
Göngyölt virsli
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A kelt tésztához

A feltéthez

901
Kalória
31.3g
Fehérje
39.1g
Szénhidrát
67.4g
Zsír
109.5g
Víz
243.7g
Koleszterin
1.8g
Élelmi rost
1g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A kelt tésztához

A feltéthez

Összesen 901 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A kelt tésztához

A feltéthez

Összesen 3599 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A kelt tésztához

A feltéthez

Összesen 304 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.3 g

Zsír

  • Összesen
    67.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1990.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    407 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    1061 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    39.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    109.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    199 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 901 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.2 g

Zsír

  • Összesen
    269.8 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    975 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7961.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    1629 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    154 mg
  • Foszfor
    1665 mg
  • Nátrium
    4246 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    156.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    437.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    799 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    187 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    338 micro
  • Kolin:
    546 mg
  • Retinol - A vitamin:
    797 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    763 micro
Összesen 3599 kcal
  • 13% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    674.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    37.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 304 kcal

Elkészítés

A kelt tésztához

  1. Az élesztőt kevés cukorral és a langyos tejjel felfuttatjuk.
  2. A lisztet egy tálba szitáljuk, és egy csipet sót teszünk bele. Egy tojást felverünk, a zsírt felolvasztjuk és hozzáadjuk a liszthez. Majd beleöntjük az élesztős tejet és jól eldolgozzuk a tésztát. Kb. 15-20 percig kelesztjük. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, és zsírozott tepsibe terítjük.
  3. Összekeverjük a vajkrémet a tojásokkal, a kakukkfűvel, a sóval és a borssal, végül a tésztára kenjük.
  4. A virsliket betekerjük baconnal, rárakjuk a vajkrémre, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben készre sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x25

Gyors és finom ebéd, vagy akár vacsora készülhet belőle.

További receptek

Spenótos omlett

A spenótos omlett egy tojásból készült, spenóttal gazdagított étel, amit általában reggelire vagy könnyű ebédként fogyasztanak. Az omlett alapja a felvert tojás, amit serpenyőben ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...