r
Nosalty Logó

Gombás quiche Fuji konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gombás quiche Fuji konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

tészta

töltelék

tetejére

Összesen 569 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

tészta

töltelék

tetejére

Összesen 2269 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

tészta

töltelék

tetejére

Összesen 140 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    22 g

Zsír

  • Összesen
    37 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    176 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1144.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    325 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    296.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    411 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    362 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    548 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    370 micro
Összesen 569 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    87.8 g

Zsír

  • Összesen
    147.9 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    706 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4577.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    1301 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    1666 mg
  • Nátrium
    1234 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1184.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1644 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    177 micro
  • K vitamin:
    133 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    264 micro
  • Kolin:
    613 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1447 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    2191 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1482 micro
Összesen 2269 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    475 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

tészta

töltelék

tetejére

Elkészítés

tészta

  1. A margarint elmorzsoljuk a liszttel és a sóval. Annyi vizet öntünk hozzá, amennyitől összeáll a tészta.
  2. Kis gömböcbe gyúrjuk, és hidegre tesszük pihenni, amíg elkészül a töltelék (fél-1 óra).
  3. Pihenés után kinyújtjuk, és a sütőformába lapogatjuk úgy, hogy a szélére is felfusson.

töltelék

  1. A gombát megtisztítjuk (kis fejeket válasszunk), és belegurítjuk a tésztával bélelt formába.
  2. A tojásokat a tejszínnel és a fűszerekkel villával habosra keverjük, és a gombára öntjük.

tetejére

  1. Tetejére tesszük a paradicsom szeleteket, és alacsony lángon 45 perc alatt megsütjük.
  2. A sajtot az utolsó 15 percben szórjuk a tetejére, és kicsit megpirítjuk.
  3. Tálaláshoz rukkolával díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Tepsi mérete: 25
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3462
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kipróbáltam, mielőtt élesben, a vendégeknek tálalnám. Azt hiszem, jó lesz ;)

Hozzávalók

tészta

töltelék

tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...