Gomba sajttal és juhtúróval töltve retekágyon
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
329
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
658
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
104
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.3 g
Zsír
-
Összesen 20.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1219.4 g
-
Cink 66 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 183 mg
-
Vas 51 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 260 mg
-
Nátrium 613 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.9 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 195.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 56 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 31 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 55 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
329
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 52.5 g
Zsír
-
Összesen 41.1 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 40 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2438.8 g
-
Cink 133 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 367 mg
-
Vas 102 mg
-
Magnézium 48 mg
-
Foszfor 519 mg
-
Nátrium 1226 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 391.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 111 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 13 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 61 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 73 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 109 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 28 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
658
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.3 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 385.3 g
-
Cink 21 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 82 mg
-
Nátrium 194 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 10 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
104
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Megpucoljuk a gombákat, tűzálló tálba tesszük, és előmelegített sütőben kicsit elősütjük.
- Olívaolajon a darabolt fokhagymát megdinszteljük, rászórjuk a sonkát, és megpirítjuk.
- Utána hozzákeverjük a juhtúrót és a tehéntúrót, megfűszerezzük sóval, borssal, chilivel, reszelt ementáli sajttal.
- Kevés tejföllel vagy tejszínnel fellazítjuk, és a végén kevés balzsamecettel átforraljuk.
- Levesszük a tűzről, és beletöltjük a gombákba, megszórjuk sajttal, és megpirítjuk.
- Zöldségágyon tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 73
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 9187
- Feltöltés dátuma: 2012. március 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Előételnek, könnyű vacsorának...