r
Nosalty Logó

Fúziós csirke tagine

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Baroness konyhája
Fúziós csirke tagine
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 631 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2523 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    44.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1212.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    381 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    540 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    209 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    140 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    1053 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4545 micro
  • Lut-zea
    1771 micro
Összesen 631 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    148.6 g

Zsír

  • Összesen
    178.3 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4848.9 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    471 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    577 mg
  • Foszfor
    2062 mg
  • Nátrium
    1525 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.2 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    2160 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    407 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    274 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    836 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    522 micro
  • Kolin:
    560 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    186 micro
  • β-karotin
    4211 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    18181 micro
  • Lut-zea
    7084 micro
Összesen 2523 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    144 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    621 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet felcsíkozzuk és frissen őrölt zöld- és szecsuáni borssal, szumákkal, curryporral és füstölt pirospaprikával bepácoljuk.
  2. A tököt meghámozzuk, a magját eltávolítjuk és a cukkinivel együtt 1x1 cm-es kockákra daraboljuk.
  3. Olívaolajon megpirítjuk a gyömbért és a fokhagymát. Hozzáadjuk a vöröshagymát és azzal tovább sütjük.
  4. Amikor üvegesre párolódott, hozzáadjuk a csirkemellet és fehéredésig sütjük.
  5. Fűszerezzük sűrített paradicsommal, babérlevéllel, sóval, kurkumával, chilivel, fahéjjal, őrölt korianderrel.
  6. Hozzáadjuk a tököt, a cukkinit, 1 üveg lecsöpögtetett erdei gomba konzervet és felöntjük a kókusztejszínnel. Pár percig főzzük, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak.
  7. A végén beleforgatjuk a koktélparadicsomot és a tetejét megszórjuk aprított petrezselyemzölddel.
  8. Currys-kurkumás rizzsel tálalhatjuk.
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 326
  • Feltöltés dátuma: 2024. július 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fúziós csirke tagine
Baroness konyhája 94 recept

A kamrában és a hűtőben levő alapanyagokat és a kerti töktermést komponáltuk össze egy könnyű, nyári, ízgazdag, izgalmas fogássá, melyben az indiai és az arab fűszerek rendkívüli harmóniába kerültek egymással. A felhangot a tök és a fahéj találkozása dobta meg. A ragu leve direkt nincs sűrítve, ettől a rizs étkezésnél szószosabb.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek