r
Nosalty Logó

Ferrero Rocher torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ana's Kitchen
Ferrero Rocher torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír

Tészta

Krém

Bevonat

Összesen 890 kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír

Tészta

Krém

Bevonat

Összesen 7122 kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír

Tészta

Krém

Bevonat

Összesen 391 kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.1 g

Zsír

  • Összesen
    58.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    206 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1171.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    515 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.3 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    293 micro
Összesen 890 kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.5 g

Zsír

  • Összesen
    469 g
  • Telített zsírsav
    161 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    166 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1644 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9375.2 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    211 mg
  • Kálcium
    1985 mg
  • Vas
    57 mg
  • Magnézium
    1184 mg
  • Foszfor
    4118 mg
  • Nátrium
    1748 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    40 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    602.5 g
  • Cukor
    390 mg
  • Élelmi rost
    73 mg

VÍZ

  • Összesen
    369 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    710 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    62 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    357 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    476 micro
  • Kolin:
    1340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    697 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    138 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2341 micro
Összesen 7122 kcal
  • 10% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    25.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    517.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    129 micro
Összesen 391 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Bevonat

Elkészítés

Tészta

  1. Melegítsük elő a sütőt 160 C fokra. Válasszuk szét a tojásokat külön-külön tálba. A sárgájához adjuk hozzá a kristály- és vaníliás cukrot. Keverjük össze kézi mixerrel vagy habverővel, ezután szitáljuk át a lisztet, és adjuk hozzá a sütőporral együtt. Finoman keverjük össze addig, amíg a száraz liszt el nem tűnik.
  2. A tojásfehérjéhez adjunk egy csipet sót, majd verjük kemény habbá. Ha elkészült a hab, akkor adjuk hozzá a tojássárgához, és óvatosan keverjük össze, vigyázva hogy ne törjük össze a habot. Utána tegyük bele a kakaóport is.
  3. Sütőpapírral bélelt, 24 cm átmérőjű tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
  4. A megsült tésztát kivesszük a tepsiből, és hagyjuk kihűlni. Amíg a torta hűl, elkészítsük a krémet.

Krém

  1. Egy tálba tesszük a krém hozzávalóit és összekeverjük. A kihűlt tortát vágjuk kettőbe és töltsük be a krémmel.

Bevonat

  1. A tortát vonjuk be csokoládéval, és az oldalát szórjuk meg durvára vágott mogyoróval, majd tetszés szerint díszítsük. Ha kész, akkor tegyük be a hűtőbe dermedni. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 133
  • Tegnapi nézettség: 24
  • 7 napos nézettség: 193
  • Össznézettség: 19790
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ferrero Rocher torta
Ana's Kitchen 139 recept

Hozzávalók

Tészta

Krém

Bevonat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...