r
Nosalty Logó

Fehérboros spagetti darált húsos-gombás raguval

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Fehérboros spagetti darált húsos-gombás raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 956 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1910 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 147 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    30 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1756.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    271 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    767 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    427 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    452 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5805 micro
  • Lut-zea
    223 micro
Összesen 956 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.5 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3512.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    238 mg
  • Kálcium
    541 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    1534 mg
  • Nátrium
    901 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    219 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    854 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    700 micro
  • Kolin:
    289 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    904 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    11610 micro
  • Lut-zea
    446 micro
Összesen 1910 kcal
  • 9% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    904 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 147 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a paprikákat és a paradicsomot daraboljuk.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, rátesszük a húst, s fehéredésig pirítjuk.
  3. Vizet forralunk. Sózzuk, beletesszük a tésztát. Lereszeljük a sajtot.
  4. A paprikát, gombát a serpenyőbe rakjuk, majd a paradicsomot is. Fűszerezzük. Kis idő után beleöntjük a paradicsomlevet és a bort.
  5. A ragut felrottyantjuk, rászedjük a tésztát, összekeverjük, még forrón tálalunk. Megszórjuk az olívabogyóval, s meghintjük a reszelt sajttal.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 727
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Elképesztő áron kaptam az egyik multinál szeletelt gombát, a mélyhűtőben volt darált hús, a kamrában száraz tészta, hagyma és fokhagyma, a hűtőben pedig a többi hozzávaló. Bor pedig mindig van itthon több palack is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...