r
Nosalty Logó

Extra húsos töltött paprika

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
helena26
Extra húsos töltött paprika
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 665 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2655 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 192 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    216 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    993.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    576 mg
  • Nátrium
    211 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    208.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    14382 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 665 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198 g

Zsír

  • Összesen
    104.4 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    864 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3974.3 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    233 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    309 mg
  • Foszfor
    2304 mg
  • Nátrium
    843 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    222.1 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    834.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    347 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    223 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    543 micro
  • Kolin:
    922 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    1802 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    57528 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 2655 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    286.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4145 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 192 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először a rizst megfőzzük félkeményre.
  2. Olajon a hagymát megfonnyasztjuk, majd lisztet adunk hozzá, és rántást készítünk.
  3. Amikor aranysárga a rántásunk, 2 kk pirospaprikát szórunk rá, elkeverjük, felöntjük a vízzel felhigított paradicsompürével. Sóval és cukorral ízesítjük.
  4. A darált húshoz sót, borsot, 2 tojást adunk, összekeverjük, és megtöltjük a kicsumázott paprikákat, belerakjuk, és megfőzzük.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 34339
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 24.

Ajánló

A rántásba tehetünk csipetnyi fahéjat.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Az édesanyám is pontosan így főzte. Pirospaprikát azért teszek bele, hogy szép piros legyen.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...