r
Nosalty Logó

Erdei gyümölcsös túrótorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Erdei gyümölcsös túrótorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 298 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 3568 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 198 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    784.2 g
  • Cink
    109 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    84 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    270 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 298 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    157.8 g

Zsír

  • Összesen
    135.3 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9410.5 g
  • Cink
    1307 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    1697 mg
  • Vas
    1013 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    3236 mg
  • Nátrium
    1657 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    43 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    431.6 g
  • Cukor
    218 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    973.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1055 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    284 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    929 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1013 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    497 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1717 micro
Összesen 3568 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    521.6 g
  • Cink
    72 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    56 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    33 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 198 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótához szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét nem túl kemény habbá verjük, a sárgáját kikeverjük a cukorral, kakaóval, kevés tojásfehérjével, liszttel és a sütőporral, majd hozzáadjuk a többi fehérjét. Sütőben megsütjük.
  2. A krémhez felverjük a habtejszínt, majd a túrót robotgéppel krémesre törjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és elkeverjük a felvert tejszínnel.
  3. A kihűlt piskótát kettévágjuk, és az alját visszatesszük a tortaformába, megkenjük a krém nagyjából felével, 2-3 ek krémet félreteszünk az oldalához, rátesszük a tetejét, és megkenjük a maradék krémmel úgy, hogy a tortaforma és a piskóta között betömjön minden rést, hogy a zselatin ne tudjon befolyni.
  4. Majd rápakoljuk a fagyos gyümölcsöket, az előírás szerint elkészített tortazselét ráöntjük a tetejére, és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ezután díszítjük körbe a babapiskótával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 122
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 34495
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Páromnak készült születésnapjára.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...