r
Nosalty Logó

Epres joghurttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres joghurttorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 530 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4245 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 216 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    592.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.9 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    110.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 530 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113.1 g

Zsír

  • Összesen
    109.8 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1380 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4740.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    1189 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    1563 mg
  • Nátrium
    1697 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    695.3 g
  • Cukor
    625 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    886.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1185 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    296 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    987 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    150 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1477 micro
Összesen 4245 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    242.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 216 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A piskótához

  1. A 6 tojásból szokásos módon piskótát sütünk.
  2. A krémhez felverjük a tejszínt, majd hozzáöntjük a joghurtokat, a porcukrot és a zselatint. Pár perc alatt kikeverjük mixerrel, és kb 1 dl-t meghagyunk (a külsejét ezzel kenjük meg, hogy a fondant rátapadjon, és ne legyen levegős), a többit betöltjük a piskótába.
  3. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, majd fondant-nal vonjuk be(Kiskukta oldalán megtaláljátok a leírást), és egyénilegdíszítjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 22494
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 23.

Ajánló

Ha valaki a borostyánágas ötletem követné, akkor szigorúan csak tálalás, illetve fotózás erejéig, mert átveszi az illatát!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barátnőm szülinapjára készítettem...nagy sikere volt!

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...