r
Nosalty Logó

Epres joghurttorta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS12 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Epres joghurttorta
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére

530
Kalória
14.1g
Fehérje
86.9g
Szénhidrátok
13.7g
Zsír
110.8g
Víz
172.5g
Koleszterin
304.3mg
Rost
78.1g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 530 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 4245 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Összesen 216 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    592.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.9 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    110.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 530 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113.1 g

Zsír

  • Összesen
    109.8 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1380 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4740.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    1189 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    1563 mg
  • Nátrium
    1697 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    695.3 g
  • Cukor
    625 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    886.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1185 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    296 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    987 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    150 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1477 micro
Összesen 4245 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    242.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    45.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 216 kcal

Elkészítés

A piskótához

  1. A 6 tojásból szokásos módon piskótát sütünk.
  2. A krémhez felverjük a tejszínt, majd hozzáöntjük a joghurtokat, a porcukrot és a zselatint. Pár perc alatt kikeverjük mixerrel, és kb 1 dl-t meghagyunk (a külsejét ezzel kenjük meg, hogy a fondant rátapadjon, és ne legyen levegős), a többit betöltjük a piskótába.
  3. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen, majd fondant-nal vonjuk be(Kiskukta oldalán megtaláljátok a leírást), és egyénilegdíszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22

Barátnőm szülinapjára készítettem...nagy sikere volt!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Epres tejberizstorta

A legpuhább piskótán ülő krémes tejberizs és az őket felül bevonó harsány eperzselé olyan tortát alkotnak, amely méltán megérdemli a klasszikus jelzőt. Születésnapra, de akár egy ...

Lakos Benedek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!