r
Nosalty Logó

Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Judit69
Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Rántott hal

Köret

Összesen 2024 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Rántott hal

Köret

Összesen 6080 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Rántott hal

Köret

Összesen 210 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    83.6 g

Zsír

  • Összesen
    147.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    60 g
  • Koleszterin
    331 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2567.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    287 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    1175 mg
  • Nátrium
    698 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    588.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    979 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    51 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    160 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    403 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    3507 micro
  • β-karotin
    8390 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1391 micro
  • Lut-zea
    518 micro
Összesen 2024 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    250.7 g

Zsír

  • Összesen
    442.3 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    176 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    180 g
  • Koleszterin
    994 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7702 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    463 mg
  • Kálcium
    862 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    715 mg
  • Foszfor
    3524 mg
  • Nátrium
    2093 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    289.4 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    1766.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    2936 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    154 mg
  • C vitamin:
    82 mg
  • D vitamin:
    479 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    581 micro
  • Kolin:
    1210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    401 micro
  • α-karotin
    10521 micro
  • β-karotin
    25171 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    4172 micro
  • Lut-zea
    1555 micro
Összesen 6080 kcal
  • 9% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    266 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    363 micro
  • β-karotin
    869 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    144 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Rántott hal

Köret

Elkészítés

Rántott hal

  1. A hal mindkét oldalát besózzuk.
  2. A tojást elkeverjük 2 ek tejföllel és pici sóval.
  3. A diót és a szemlemorzsát összekeverjük, majd a szokásos módon bepanírozzuk a halat, és bő, forró olajban kisütjük.

Köret

  1. A hagymát összeaprítjuk, és kevés olajon megdinszteljük.
  2. A zöldségeket nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a hagymához, és jól átpirítjuk,
  3. Felöntjük kevés vízzel, hozzádobjuk a babérlevelet és a szegfűborsot, és puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a paradicsompürével, és összeforraljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 163
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9504
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Diós bundában sült hal paradicsomos zöldségkörettel
Judit69 176 recept

Szeretem a diót, éppen ezért nemcsak sütikbe, hanem panírozáshoz is előszeretettel használom, legyen az csirke-, sertéshús vagy hal. 

Hozzávalók

Rántott hal

Köret

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...