r
Nosalty Logó

Csokis-tejszínes-nutellás-málnás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Alkonyat
Csokis-tejszínes-nutellás-málnás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Tésztához

Kenéshez

Krémhez

Tetejére

Összesen 503 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Tésztához

Kenéshez

Krémhez

Tetejére

Összesen 5026 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Tésztához

Kenéshez

Krémhez

Tetejére

Összesen 287 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    419.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    175 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.8 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 503 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.7 g

Zsír

  • Összesen
    294.8 g
  • Telített zsírsav
    200 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4191.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    1061 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    464 mg
  • Foszfor
    1749 mg
  • Nátrium
    762 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    547.6 g
  • Cukor
    380 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    793 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1992 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    297 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    280 micro
  • Kolin:
    756 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1954 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    404 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1377 micro
Összesen 5026 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 287 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Kenéshez

Krémhez

Tetejére

Elkészítés

Tésztához

  1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, és félrerakjuk.
  2. A sárgákat a 4 ek vízzel és a cukorral habosra verjük.
  3. A lisztet elkeverjük a keményítővel, kakaóporral, sütőporral. A csokit lereszeljük, és azt is hozzákeverjük, majd az egészet hozzáadjuk a tojássárgás masszához, és jól összedolgozzuk.
  4. Majd óvatosan belekeverjük a felvert tojásfehérjét.
  5. Egy tortaformának az alját kibéleljük sütőpapírral, beleöntjük a masszát, és 160°C-on előmelegített, légkeveréses sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük (tűpróba).
  6. A sütéstől számított 10 perc múlva kivesszük a formából, és hagyjuk hűlni.
  7. A krémhez a tejszínt elkezdjük felverni a vaníliás cukorral, majd mikor félig felvertük, hozzáadjuk a habfixálót, és kemény habbá verjük
  8. A tésztát vízszintesen kétszer felvágjuk.
  9. A tészta alsó részének tetejét megkenjük a nutella felével (ne sajnáljuk, jó bőven kenjük), rákenjük a tejszínes krémet, jó sűrűn belenyomkodjuk a málna egy részét, és rátesszük a második lapot, ugyanezt megismételjük (nutella, tejszínes krém, bele a málna), majd befedjük a 3. lappal.
  10. A 3. lap tetejét nagyon vékonyan megkenjük a maradék tejszínes krémmel, és instant kakaóport szitálunk rá. (Ha maradt még málnánk, akkor díszíthetjük a tetejét vele.)
  11. Hűtőbe rakjuk dermedni.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 81
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5426
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokis-tejszínes-nutellás-málnás süti
Alkonyat 83 recept

A férjem leszedte a már megérett málnáinkat, és azt mondta, valami málnás sütit csináljak. Ez lett belőle, nagyon elégedett volt az eredménnyel.

Hozzávalók

Tésztához

Kenéshez

Krémhez

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...