r
Nosalty Logó

Csirkeburger ahogy Norbi készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Norbi06
Csirkeburger ahogy Norbi készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 549 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2199 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 273 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    882.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    271 mg
  • Nátrium
    412 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    98.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    282 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    239 micro
Összesen 549 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    104 g

Zsír

  • Összesen
    121.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    399 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3529.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    441 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    1083 mg
  • Nátrium
    1647 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    168.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    394.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    261 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    339 micro
  • Kolin:
    435 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1128 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    958 micro
Összesen 2199 kcal
  • 13% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    434.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 273 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemléket kettévágjuk, a felületet megpirítjuk száraz serpenyőben.
  2. A húst ledaráljuk, vagy pürésítjük botmixerrel, befűszerezzük és a morzsával, esetleg kevés áztatott kenyérrel összeforgatjuk.
  3. A panírhoz előkészítjük a lisztet, felvert, sózott tojást és a morzsával elkevert keményítőt és átszitált, darabolt zabpelyhet. Ettől a morzsától garantáltan ropogós marad a husi.
  4. Az alsó zsemlére jöhet a forró olajban hirtelen kisütött húspogácsa, a saláta és a majonéz ízlés szerinti mennyiségben.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 14722
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Norbi06 121 recept

Ropogósságot kísérleteztem.

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...