r
Nosalty Logó

Carrot cake krémsajttal

0,0

0 ÉRTÉKELÉS18 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Oli(E)va
Carrot cake krémsajttal
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

640
Kalória
7.1g
Fehérje
73.7g
Szénhidrátok
36.6g
Zsír
42.6g
Víz
65.6g
Koleszterin
3.3g
Rost
53.4g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

Összesen 640 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

Összesen 7664 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

Összesen 323 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    36.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.7 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    774 micro
  • β-karotin
    1863 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 640 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    84.8 g

Zsír

  • Összesen
    439.1 g
  • Telített zsírsav
    147 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    114 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    110 g
  • Koleszterin
    787 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3894.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    158 mg
  • Kálcium
    847 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    372 mg
  • Foszfor
    1637 mg
  • Nátrium
    845 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    884.4 g
  • Cukor
    641 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

Víz

  • Összesen
    511.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3253 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    69 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    317 micro
  • Kolin:
    566 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1004 micro
  • α-karotin
    9284 micro
  • β-karotin
    22359 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1468 micro
Összesen 7664 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    163.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    21.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    389 micro
  • β-karotin
    937 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 323 kcal

Elkészítés

Az I. lépéshez

  1. Egy habverővel jól összekeverjük az I. hozzávalóit, majd fakanállal hozzákeverjük a II. és a III. anyagait, pontosan ebben a sorrendben.
  2. Előmelegítjük a sütőnket 180 fokra, a tepsit kibéleljük sütőpapírral.
  3. Miközben sül a süti, elkészítjük a krémet, a vajat a cukorral fehérre-habosra mixeljük géppel, mert kézzel komoly testi erőfeszítést igényel (akkor jó, ha a cukor már nem "roszog" benne), az utolsó két percben hozzáadjuk a krémsajtot is.
  4. A kész sütit teljesen kihűtjük, kettévágjuk és az alsó lapot és a tetejét megkenjük krémmel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 perc
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26

Egy nagyon ismert amerikai kávézólánc répatortája függése alatt álltam egészen addig, amíg meg nem kóstoltam ezt a finomságot. A recept egy ötcsillagos szálloda főcukrászának, Artemisznek a kreációja, nem kevés kérlelésbe került, míg odaadta. Ismert, hogy nem könnyen válnak meg saját recepttől, remélem, nem hagyott ki belőle valamilyen titkos hozzávalót...::)) Meg is sütöttem, könnyű, fantasztikusan egzotikus ízű, szerintem a legjobb répatorta, amit eddig ettem, remélem, nektek is ízleni fog...

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!