r
Nosalty Logó

Carrot cake krémsajttal

0,0

0 ÉRTÉKELÉS18 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Oli(E)va
Carrot cake krémsajttal
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
közepes

Hozzávalók

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

640
Kalória
7.1g
Fehérje
73.7g
Szénhidrátok
36.6g
Zsír
42.6g
Víz
65.6g
Koleszterin
3.3g
Rost
53.4g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

Összesen 640 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

Összesen 7664 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Az I. lépéshez

A II. lépéshez

A III. lépéshez

A krémhez

Összesen 323 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    36.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.7 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    774 micro
  • β-karotin
    1863 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 640 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    84.8 g

Zsír

  • Összesen
    439.1 g
  • Telített zsírsav
    147 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    114 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    110 g
  • Koleszterin
    787 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3894.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    158 mg
  • Kálcium
    847 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    372 mg
  • Foszfor
    1637 mg
  • Nátrium
    845 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    884.4 g
  • Cukor
    641 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

Víz

  • Összesen
    511.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3253 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    69 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    317 micro
  • Kolin:
    566 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1004 micro
  • α-karotin
    9284 micro
  • β-karotin
    22359 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1468 micro
Összesen 7664 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    163.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    21.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    389 micro
  • β-karotin
    937 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 323 kcal

Elkészítés

Az I. lépéshez

  1. Egy habverővel jól összekeverjük az I. hozzávalóit, majd fakanállal hozzákeverjük a II. és a III. anyagait, pontosan ebben a sorrendben.
  2. Előmelegítjük a sütőnket 180 fokra, a tepsit kibéleljük sütőpapírral.
  3. Miközben sül a süti, elkészítjük a krémet, a vajat a cukorral fehérre-habosra mixeljük géppel, mert kézzel komoly testi erőfeszítést igényel (akkor jó, ha a cukor már nem "roszog" benne), az utolsó két percben hozzáadjuk a krémsajtot is.
  4. A kész sütit teljesen kihűtjük, kettévágjuk és az alsó lapot és a tetejét megkenjük krémmel.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 perc
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26

Egy nagyon ismert amerikai kávézólánc répatortája függése alatt álltam egészen addig, amíg meg nem kóstoltam ezt a finomságot. A recept egy ötcsillagos szálloda főcukrászának, Artemisznek a kreációja, nem kevés kérlelésbe került, míg odaadta. Ismert, hogy nem könnyen válnak meg saját recepttől, remélem, nem hagyott ki belőle valamilyen titkos hozzávalót...::)) Meg is sütöttem, könnyű, fantasztikusan egzotikus ízű, szerintem a legjobb répatorta, amit eddig ettem, remélem, nektek is ízleni fog...

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!