r
Nosalty Logó

Burgonya tonhalas-kukoricás kabátban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Monique
Burgonya tonhalas-kukoricás kabátban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 575 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2295 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 160 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.1 g

Zsír

  • Összesen
    33.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1861.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    385 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    587 mg
  • Nátrium
    723 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    214.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    253 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    214 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    467 micro
  • β-crypt
    202 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    503 micro
Összesen 575 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.2 g

Zsír

  • Összesen
    133.7 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    282 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7446.8 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    290 mg
  • Kálcium
    1540 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    351 mg
  • Foszfor
    2348 mg
  • Nátrium
    2893 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    857.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1014 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    208 mg
  • D vitamin:
    855 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    302 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    823 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    1869 micro
  • β-crypt
    807 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2013 micro
Összesen 2295 kcal
  • 12% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    516.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 160 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyákat vízben megfőzzük. Félretesszük.
  2. Amíg főnek a burgonyák, addig a sajt és a vaj kivételével mindent alkotóelemet összekeverünk egy tálban. Előmelegítjük a sütőt.
  3. A főtt burgonyákat egy tepsibe helyezzük, és a közepébe egy széles, ék alakú mélyedést vágunk, amibe a halas tölteléket adagoljuk.
  4. Megszórjuk sajttal, és egy-egy tk. vajat teszünk minden burgonya tetejére.
  5. Betesszük a sütőbe kb. 10 percre, amíg a sajt elolvad a tetején.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1136
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Monique 73 recept

Angliában a Jacket Potato nevet kapta, amely az egyik nemzeti eledelüknek mondható. Én is gyakran készítek ilyet, különböző kabátba öltöztetve. Nekem ez a tonhalas a kedvencem, de a család többi tagja a babos-baconös tölteléket favorizálja.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...