r
Nosalty Logó

Bolognai torta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Regnum
Bolognai torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 610 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3660 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1706.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    501 mg
  • Nátrium
    790 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    825 micro
  • β-karotin
    2288 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    16211 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 610 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    228.7 g

Zsír

  • Összesen
    98 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    463 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10238.8 g
  • Cink
    35 mg
  • Szelén
    518 mg
  • Kálcium
    1327 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    569 mg
  • Foszfor
    3006 mg
  • Nátrium
    4737 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    441.9 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1439.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1701 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    26 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    77 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1336 micro
  • Kolin:
    638 mg
  • Retinol - A vitamin:
    348 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    13727 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    97266 micro
  • Lut-zea
    633 micro
Összesen 3660 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    450.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    208 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    218 micro
  • β-karotin
    603 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    4275 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 161 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit a csomagon lévő utasítás alapján kifőzzük, és leszűrjük.
  2. Az olívaolajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát és a darált húst. 1-2 percig nagy lángon keverjük, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt, a vörösbort és az összes fűszert. Kb. fél óra alatt készre főzzük.
  3. Ha elkészült, összeforgatjuk a kifőtt spagettitésztával.
  4. Egy 20 cm-es tortaformát kivajazunk, és beleöntjük a bolognai tésztát.
  5. A tetejére helyezzük a széttépkedett mozzarellát.
  6. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, míg kicsit összeáll, és a sajt szépen megpirul a tetején.
  7. Kivesszük, 10 percig állni hagyjuk, majd levesszük a tortaforma karimáját, és tortaszerűen szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 133
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7046
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedvenc tésztánk ezúttal jópofa, torta alakban született újjá!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...