r
Nosalty Logó

Barackos-túrós kocka Mara konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-túrós kocka Mara konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tésztához

Töltelékhez

Összesen 683 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tésztához

Töltelékhez

Összesen 4104 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Tésztához

Töltelékhez

Összesen 171 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.3 g

Zsír

  • Összesen
    27.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    642.7 g
  • Cink
    109 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    85 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.6 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    218.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    375 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    1853 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    184 micro
Összesen 683 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109.7 g

Zsír

  • Összesen
    162.6 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3856.2 g
  • Cink
    655 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    700 mg
  • Vas
    508 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    1184 mg
  • Nátrium
    410 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    23 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    555.5 g
  • Cukor
    284 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1310.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2247 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    172 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    218 micro
  • Kolin:
    256 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1275 micro
  • α-karotin
    184 micro
  • β-karotin
    11117 micro
  • β-crypt
    977 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1103 micro
Összesen 4104 kcal
  • 5% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    159.9 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    461 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Töltelékhez

Elkészítés

Tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kinyújtjuk, és 24x22-es sütőpapiros tepsibe tesszük.
  2. A búzadarát a tejjel sűrűre főzzük, és kihűtjük.
  3. A tojások fehérjét 2-3 kanál cukorral kemény habbá verjük.
  4. A kihűlt darához hozzáadjuk a túrót, a vaníliás cukrot, citromhéjat és a keményre vert tojásfehérjét. A tölteléket a tésztán elsimítjuk.
  5. A barackokat megmossuk, és félbevágjuk vagy negyedeljük (én negyedeltem), és lefordítva a túrós töltelékre tesszük.
  6. A baracklekvárt egy kevés vízzel kikeverjük, és ecsettel a barackokat lekenjük.
  7. 180-200 fokos sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x22
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 14154
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Friss sárgabarackból készült, de kompóttal is nagyon finom.

Hozzávalók

Tésztához

Töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...