Barackos túrókrémtorta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Klarixa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 11% Zsír
A piskótához
-
28g tojás35 kcal
-
8g finomliszt27 kcal
-
5g cukor19 kcal
-
2g sütőpor1 kcal
-
5 kcal
A túrókrémhez
-
63g tehéntúró92 kcal
-
19g porcukor73 kcal
-
38g habtejszín110 kcal
-
3g mazsola8 kcal
A díszítéshez
-
38 kcal
-
25g habtejszín73 kcal
-
2g zselatin5 kcal
-
4g csokiszósz10 kcal
Összesen
496
kcal
- 7% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 11% Zsír
A piskótához
-
220g tojás277 kcal
-
60g finomliszt218 kcal
-
40g cukor155 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
A túrókrémhez
-
500g tehéntúró735 kcal
-
150g porcukor581 kcal
-
300g habtejszín876 kcal
-
22g mazsola66 kcal
A díszítéshez
-
420g őszibarack konzerv302 kcal
-
200g habtejszín584 kcal
-
12g zselatin40 kcal
-
30g csokiszósz84 kcal
Összesen
3963
kcal
- 7% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 11% Zsír
A piskótához
-
11.1g tojás14 kcal
-
3g finomliszt11 kcal
-
2g cukor8 kcal
-
0.6g sütőpor0 kcal
-
0.5g vaníliás cukor2 kcal
A túrókrémhez
-
25.3g tehéntúró37 kcal
-
7.6g porcukor29 kcal
-
15.2g habtejszín44 kcal
-
1.1g mazsola3 kcal
A díszítéshez
-
21.3g őszibarack konzerv15 kcal
-
10.1g habtejszín30 kcal
-
0.6g zselatin2 kcal
-
1.5g csokiszósz4 kcal
Összesen
199
kcal
- 7% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.9 g
Zsír
-
Összesen 26.2 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 159 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1121.6 g
-
Cink 163 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 222 mg
-
Vas 126 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 377 mg
-
Nátrium 192 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.3 g
-
Cukor 40 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 147.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 229 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 34 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 16 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 75 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 85 mg
-
Retinol - A vitamin: 210 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 212 micro
-
β-crypt 47 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 141 micro
Összesen
496
kcal
- 7% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 134.9 g
Zsír
-
Összesen 209.7 g
-
Telített zsírsav 123 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 53 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 1275 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8973 g
-
Cink 1305 mg
-
Szelén 84 mg
-
Kálcium 1779 mg
-
Vas 1008 mg
-
Magnézium 155 mg
-
Foszfor 3014 mg
-
Nátrium 1538 mg
-
Réz 51 mg
-
Mangán 41 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 394.2 g
-
Cukor 321 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 1178.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1835 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 274 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 125 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 602 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 166 micro
-
Kolin: 678 mg
-
Retinol - A vitamin: 1680 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1699 micro
-
β-crypt 374 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1124 micro
Összesen
3963
kcal
- 7% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.8 g
Zsír
-
Összesen 10.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 65 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 454.1 g
-
Cink 66 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 90 mg
-
Vas 51 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 153 mg
-
Nátrium 78 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 93 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 30 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 85 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 86 micro
-
β-crypt 19 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 57 micro
Összesen
199
kcal
Hozzávalók
A piskótához
-
4 db tojás
-
4 evőkanál finomliszt
-
4 ek cukor
-
1 csomag sütőpor
-
1 csomag vaníliás cukor
A túrókrémhez
-
50 dkg tehéntúró
-
15 dkg porcukor
-
3 dl habtejszín
-
1 marék mazsola
A díszítéshez
-
420 g őszibarack konzerv
-
2 dl habtejszín
-
12 g zselatin
-
2 ek csokiszósz
Elkészítés
A piskótához
- Először elkészítjük a piskótát. A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, a tojások sárgáját a vaníliás cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a tojásfehérjéhez az óvatosan adagolt liszttel és sütőporral. Jól összedolgozzuk.
- Tortaformába öntjük, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
- A túrót szitán áttörjük, vagy robotgéppel krémesre dolgozzuk. Hozzáadjuk a cukrot, a felvert tejszínhabot és a mazsolát.
- A kihűlt tortalapra rákanalazzuk a túrókrémet, és 1 órára hűtőbe tesszük.
- Szeletelt barackot rárakjuk, zselatinnal leöntjük, és amint megdermedt a zselatin, tejszínhabbal és csokiöntettel díszítjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 25x25x6
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 25 alkalommal
- Receptkönyvben: 105
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 20516
- Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
Klarixa
22 recept
Ezzel a süteménnyel a páromat bármikor le tudom venni a lábáról.:)