Amerikai káposztasaláta Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
319
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
1275
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.5 g
Zsír
-
Összesen 24.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 668.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 174 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 127 mg
-
Nátrium 321 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.6 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 291 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 506 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 69 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 207 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 109 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 1984 micro
-
β-karotin 4922 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 659 micro
Összesen
319
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.1 g
Zsír
-
Összesen 98 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2672.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 695 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 165 mg
-
Foszfor 510 mg
-
Nátrium 1284 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 98.3 g
-
Cukor 58 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 1163.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2025 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 274 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 829 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 437 micro
-
Kolin: 129 mg
-
Retinol - A vitamin: 54 micro
-
α-karotin 7934 micro
-
β-karotin 19687 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2 micro
-
Lut-zea 2637 micro
Összesen
1275
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
α-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 153.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 40 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 74 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 66.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 116 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 16 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 48 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 456 micro
-
β-karotin 1132 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 152 micro
Összesen
73
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát vékony szeletekre vágjuk. A sárgarépát durvára reszeljük. A hagymát durvára reszeljük. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk.
- A káposztát elkavarjuk a sárgarépával és a kétféle hagymával, jól összegyúrjuk.
- A joghurtot elkavarjuk a majonézzel, citromlével és az ecettel. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd a káposztához kavarjuk.
- A salátát kb. 1 órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Ha szükséges, utánaízesítünk.
- Elkészítettem: 6 alkalommal
- Receptkönyvben: 1225
- Tegnapi nézettség: 132
- 7 napos nézettség: 742
- Össznézettség: 513803
- Feltöltés dátuma: 2013. február 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Keverhetünk a salátához még 25 g mazsolát és 25 g durvára vágott mogyorót.